Carregant esdeveniment

« All Events

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Imatge personal

21/11/2017

21 novembre, 2017 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Trobada al Gran Saló – La nostra essència, la nostra aparença

 

 

Una de les divinitats de la moda ja ho deia: “no és l’aparença, sinó l’essència”. La Consol Vilar combrega amb aquesta màxima de Coco Channel. I és que, per a ella, l’estil és la identitat a través de la imatge.

 

Cada matí ens fem la mateixa pregunta: i, avui què em poso? Sabem què comunica la nostra imatge amb adjectius qualificatius? Quina imatge volem donar en la nostra carregada agenda d’activitats que tenim al llarg del dia…?

 

Per la Consol hem de fer del nostre estil el nostre millor complement, el nostre aliat.

 

Lluny de les opinions d’influencers i bloggers de moda, ens recomana que cada matí ens escollim el nostre outfit, tenint en compte el nostre estat anímic. No podem planificar un dia a la setmana la resta de looks perquè podríem caure en l’autoimposició d’un conjunt en un dia en què, per exemple, no tenim l’humor per vestir-lo…

 

Com en tot a la vida la coherència és un must. I també l’hem de fer servir en la manera de com ens conjuntem i, sobretot, conèixer quins són els colors que realcen la nostra figura i quins són els que no l’afavoreixen gaire.

 

I, parlant de tonalitats cromàtiques, també hem de tenir en compte si volem condicionar la nostra indumentària a la nostra marca personal. Com aquell economista famós que llueix americanes de tots colors…

 

Però per això s’ha de tenir un molt bon fons d’armari, un que permeti vestir-nos durant els 7 dies que té la setmana.

 

Coneixe’s és acceptar-se. I, també, ens hem de conèixer, sense pudor, mirant-nos el mirall quasi, d’una forma introspectiva per veure com ens expressem, com vestim i, sobretot, com comuniquem amb la nostra imatge.

 

Hi ha 3 codis d’interpretació de la nostra imatge: el codi extern (el pentinat, el perfum, la higiene, el vestit…); el codi expressiu (la comunicació verbal i no verbal); i, finalment, el saber estar…

 

És important tenir en compte que les persones triguem només 7 segons en treure una conclusió (especulativa) sobre qui tenim davant nostre. Inconscientment triguem fins a 2 segons a passar un escàner simbòlic de forma involuntària per analitzar al nostre interlocutor…. només a través de la seva imatge!

 

El que hem conegut de la mà de la Consol Vilar és que la perfecció no existeix. Que els cànons només són cànons i que el més important és que la imatge projectada es faci amb seguretat, coherència i rigor.

 

Com en altres disciplines, malgrat els talents innats, ningú neix ensenyat. Cal saber-se assessorar per treure’ns la millor imatge de nosaltres mateixos.

 

Per últim, és molt important que les empreses tinguin el seu propi codi d’indumentària. No permetre dur pírcings o tatuatges de forma visible no és cap acte discriminatori: és marcar una pauta als treballadors perquè sàpiguen com ningú quina imatge han de projectar al seu lloc de treball i que, sobretot, aquesta ha d’anar alineada amb els valors de la marca que representa.

Detalls

Data:
21 novembre, 2017
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
esdeveniment Category: